team HC
team HC
GfFireplace.jpg

The Peak House

A young family presented Team HC with a challenge to renovate an old colonial townhouse in one of Hong Kong's most prestigious residential gated communities. 

Team HC saw an opportunity to enhance the original architectural vocabulary by re-configuring  the vernacular and reinterpreting the original architectural elements with modern sensibilities. Merging the boundary of the indoor and outdoor space, crafting space that allows natural flows of sensuous lights are just some of the subtle tweaks that intelligently renew the life of the old house. 

FrontView1 - Copy.jpg
GfFireplace - Copy.jpg
GLivingRm3  - Copy.jpg
GfGarden - Copy.jpg
Staircase - Copy.jpg
1fDiningRm - Copy.jpg
1fKitchen - Copy.jpg
2fKidsBathtrm copy.jpg
2fMasterBathrm2 - Copy.jpg